UA-129824025-2
Bestel Nu Direct!
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bestel nu een taxibus! 010-3145788

Rolstoeltaxi

Rolstoeltaxi

Mobiliteit is voor iedereen. Daarom is ons wagenpark versterkt met speciaal uitgeruste voertuigen voor rolstoelgebruikers. De rolstoelbussen zijn voorzien van een ingebouwde lift waarmee u probleemloos in de wagen komt. In de rolstoeltaxi zijn veiligheidssystemen aangebracht. Zij dragen bij aan een veilige reis en zijn zodanig gemaakt dat comfort gegarandeerd blijft. Bel of reserveer nu voor een Rolstoeltaxi in Rotterdam of bekijk onze werkgebieden.

Zorgvervoer

Zorgvervoer

U moet regelmatig naar een ziekenhuis of specialist voor een behandeling? U heeft recht op een ziekentaxi! Ontdek hier meer over bij uw ziekenfonds. Wij zijn alvast de partner die het zorgvervoer met taxi mogelijk maakt. Onze chauffeurs genoten de juiste opleidingen om ook onderweg de juiste ondersteuning te bieden. Kortom, uw zorg is ook onze zorg!

Zorgtaxi

Zorgtaxi

We doen er alles aan om de hindernis van beperkte mobiliteit te verminderen. Het openbaar vervoer is voor een zorgbehoevende of bejaarde allesbehalve comfortabel. We zijn ons hiervan bewust en zochten naar oplossingen. We kochten aangepaste voertuigen aan. Onze Rolstoeltaxi busjes zijn voorzien van een verlaagde instap + een lift voor rolstoel gebruikers. Zo kan de reiziger én eventuele scootmobiel makkelijk in de taxibussen. Iedere taxibestuurder is hulpvaardig, praatgraag en heeft een luisterend oor!

Reserveer hier online uw taxi. Betalen met ideal mogelijk!

Boek nu online uw taxi!

Uw weet van te voren wat de taxirit u kost. wij biedden u als taxicentrale in Rotterdam de mogelijkheid om uw vervoer online af te rekenen met IDEAL!.

Reserve Now

Online voordelig Vliegveld taxi boeken!

Een taxi boeken voor u reis is bij ons erg simpel. Ook hanteren wij voordelig en vaststaande tarieven! U kunt vooraf bij ons reserveren en online betalen indien u dat wenst.

Reserveer Airport Taxi!

Kunnen wij uw ergens nog mee helpen? 24/7 Online Klantenservice!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.