Bestel nu een Rolstoeltaxi in Rotterdam 010-3145788

Rolstoeltaxi

Rolstoeltaxi

Mobiliteit is voor iedereen. Daarom is ons wagenpark versterkt met speciaal uitgeruste voertuigen voor rolstoelgebruikers. De rolstoelbussen zijn voorzien van een ingebouwde lift waarmee u probleemloos in de wagen komt. In de rolstoeltaxi zijn veiligheidssystemen aangebracht. Zij dragen bij aan een veilige reis en zijn zodanig gemaakt dat comfort gegarandeerd blijft. Bel of reserveer nu voor een Rolstoeltaxi in Rotterdam of bekijk onze werkgebieden.

Zorgvervoer

Zorgvervoer

U moet regelmatig naar een ziekenhuis of specialist voor een behandeling? U heeft recht op een Rolstoeltaxi Rotterdam. Ontdek hier meer over bij uw ziekenfonds. Wij zijn alvast de partner die het rolstoelvervoer met taxi mogelijk maakt. Onze chauffeurs genoten de juiste opleidingen om ook onderweg de juiste ondersteuning te bieden. Kortom, uw zorg is ook onze zorg! zie ook onze partner. ZTR Vervoer

Zorgtaxi

Zorgtaxi

We doen er alles aan om de hindernis van beperkte mobiliteit te verminderen. Het openbaar vervoer is voor een zorgbehoevende of bejaarde allesbehalve comfortabel. Rolstoel taxi Rotterdam biedt alle mogelijkheden voor rolstoelvervoer in Rotterdam. We zijn ons hiervan bewust en zochten naar oplossingen. We kochten aangepaste voertuigen aan. Onze Rolstoeltaxi busjes zijn voorzien van een verlaagde instap + een lift voor rolstoel gebruikers. Zo kan de reiziger én eventuele scootmobiel makkelijk in de Rolstoeltaxi bussen. Iedere Rolstoeltaxi bestuurder is hulpvaardig, praat graag en heeft een luisterend oor!

Reserveer hier online uw taxi. Betalen met ideal mogelijk!

Boek nu online uw taxi!

Uw weet van te voren wat de taxirit u kost. wij biedden u als taxicentrale in Rotterdam de mogelijkheid om uw vervoer online af te rekenen met IDEAL!.

Reserve Now

Online voordelig Vliegveld taxi boeken!

Een taxi boeken voor u reis is bij ons erg simpel. Ook hanteren wij voordelig en vaststaande tarieven! U kunt vooraf bij ons reserveren en online betalen indien u dat wenst.

Reserveer Airport Taxi!

Kunnen wij uw ergens nog mee helpen? 24/7 Online Klantenservice!