24/7 Bereikbaarheid

Je kan bij ons terecht: dag én nacht. Wil je ons leren kennen, zijn er vragen of wensen? We helpen je graag verder en leren je nog liever kennen. Hoe cliché ook: onze klant is koning! Een taxi boeken is meer dan een voertuig reserveren. Het gaat om de zekerheid dat je veilig op bestemming raakt én er een team voor je klaarstaat. Wij zijn dat team. Indien gewenst stellen we offertes op, realiseren we vervoersoplossingen en verzorgen we speciale wensen.

Bel naar 010-3145788

Zet het nummer 010-3145788 in jouw mobieltje! Gebeurd? Vanaf nu kun je altijd én overal een taxi bestellen. Aan de andere kant van de lijn zit een team voor je klaar. Verandert er iets in je planning, heb je dringend een taxi nodig of is er een klacht? Wij lossen het voor je op. Geen vrees voor het antwoordapparaat. Daar doen we niet aan mee! Ben je niet zo’n beller? Geen nood! Stuur ons gerust een mailtje. We houden onze mailbox voortdurend in de gaten.

Persoonlijk en vertrouwd

We handelen de zaken snel af maar nemen de tijd voor onze service. We horen graag van je, telefonisch of via mail. Elk contact verwerken we met uiterste zorg. We zetten in op een vertrouwelijke aanpak: professioneel maar niet te formeel. Vriendelijk en met een luisterend oor. In de startblokken om jou verder te helpen. Ons doel? Een langdurige klantenbinding met wederzijds vertrouwen. Jouw partner in vervoer, dat zijn wij!

KUNNEN WIJ UW ERGENS NOG MEE HELPEN? 24/7 ONLINE KLANTENSERVICE!