Bestel nu een taxibus! 010-3145788

Groepsvervoer Rotterdam

Groepsvervoer Rotterdam

Voor vervoer in groep zijn wij de juiste taxicentrale. Ons wagenpark is voorzien van minibus tot maxibus. 8 tot 55 personen zijn welkom om in groep vervoerd te worden. Met veel plezier brengen we u op bestemming: binnen én buiten Rotterdam. Alles met het nodige comfort en een vriendelijke bediening. Uniek groepsvervoer om van het avondje uit een geslaagd event te maken.

Vervoer voor zakelijke contacten

Vervoer voor zakelijke contacten

We profileren ons als vertrouwde dienstverlener voor uw zakelijke uitstappen. Met onze zakelijk geklede chauffeurs en moderne wagens, maakt u met onze dienstverlening de juiste indruk op uw klant. Zorgeloos kan het eerste gesprek /opdracht (uit)gevoerd worden tijdens een servicerijke rit. Daarnaast halen of brengen onze chauffeurs met toewijding uw klant. Steeds stand-by, professioneel en discreet op een comfortabele manier.

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes voor grote of kleine groepen zijn makkelijker te organiseren met onze taxiservice. Het vervoer? Dat is al geregeld! Afhankelijk van het aantal personen voorzien we een taxibusje op maat. Gaat het om een bedrijfsuitje met overnachting? We halen jullie de volgende dag weer op. We brengen elk individu naar zijn of haar thuisadres. Is het bedrijfsuitje privé of zakelijk? Onze chauffeurs passen zich aan elke gelegenheid aan.

Reserveer hier online uw taxi. Betalen met ideal mogelijk!

Boek nu online uw taxi!

Uw weet van te voren wat de taxirit u kost. wij biedden u als taxicentrale in Rotterdam de mogelijkheid om uw vervoer online af te rekenen met IDEAL!.

Reserve Now

Online voordelig Vliegveld taxi boeken!

Een taxi boeken voor u reis is bij ons erg simpel. Ook hanteren wij voordelig en vaststaande tarieven! U kunt vooraf bij ons reserveren en online betalen indien u dat wenst.

Reserveer Airport Taxi!

Kunnen wij uw ergens nog mee helpen? 24/7 Online Klantenservice!