Bestel nu een taxibus! 010-3145788

Vervoer van of naar Ahoy Rotterdam

Vervoer van of naar Ahoy Rotterdam

Gaat u naar een congres bijeenkomst in het Ahoy? Of heeft u zin om een concert of theatervoorstelling bij te wonen? Wij nemen uw vervoer voor onze rekening. Wij rijden van en naar het Ahoy. Ongeacht het om individueel- of groepsvervoer gaat. Op deze manier dragen wij bij aan de beleving van uw uitstap. Blijft u wat langer? Geen probleem! 24/7 is onze taxibus centrale tot uw dienst.

Excursie of een event in Rotterdam.

Excursie of een event in Rotterdam.

U organiseert een excursie of event in Rotterdam? Of wilt hierbij aanwezig zijn? Wij zijn uw partner in zakelijk- en personenvervoer. Onze shuttle service maakt dat elk personeelslid of deelnemer op zijn of haar bestemming geraakt. Uiteraard in de gepaste sfeer want een uitstap begint al onderweg. In afspraak met de organisator bepalen we de indeling van de route en kiezen we het gepaste voertuig.

Dagje Rotterdam

Dagje Rotterdam

Wilt u het New York van Nederland ontdekken? Wel, ‘take a trip in Rotterdam’! Wij rijden u rond in deze grootstad. Is het om te shoppen of voor een andere reden? Het maakt niet uit! We kennen de mooiste plekken in Rotterdam én weten er ons feilloos te manoeuvreren. Zijn er vragen over Rotterdam? Onze taxichauffeurs zijn gids van dienst. Dé reden om voor ons te kiezen en niet voor de bus of tram.

Reserveer hier online uw taxi. Betalen met ideal mogelijk!

Boek nu online uw taxi!

Uw weet van te voren wat de taxirit u kost. wij biedden u als taxicentrale in Rotterdam de mogelijkheid om uw vervoer online af te rekenen met IDEAL!.

Reserve Now

Online voordelig Vliegveld taxi boeken!

Een taxi boeken voor u reis is bij ons erg simpel. Ook hanteren wij voordelig en vaststaande tarieven! U kunt vooraf bij ons reserveren en online betalen indien u dat wenst.

Reserveer Airport Taxi!

Kunnen wij uw ergens nog mee helpen? 24/7 Online Klantenservice!